fbpx

Tandläkare Järfälla

Viksjö Tandhälsa erbjuder tandläkare Järfälla.

Vårt mål är att ge högkvalitativ tandvård. Tillsammans med alla kollegor har vi erfarenhet och kompetens av alla aspekter av tandvård, från grundläggande munhygien till implantatbehandling. Därtill har vi ett nära samarbete med tandtekniker för att utföra avancerat protesarbete med optimal precision.

Välkommen till Viksjö Tandhälsa för tandläkare Järfälla!

Tandläkare Järfälla
Viksjö tandhälsa

Om tandläkare Järfälla

Välkommen till Tandläkare Järfälla! Vi ligger i hjärtat av Viksjö och har som mål att erbjuda vård och behandlingar av högsta kvalitet. Vårt team av erfarna yrkesmän kan erbjuda ett brett utbud av munhälsotjänster, från grundläggande hygienåtgärder till avancerade protesarbeten. Vi strävar efter att möta dina individuella behov för att säkerställa ett hälsosamt leende som ser bra ut och känns bra.

På Tandläkare Järfälla förstår vi att det är viktigt för ditt allmänna välbefinnande att upprätthålla en god munhälsa. Därför erbjuder vi omfattande tandvårdstjänster för både vuxna och barn. Vårt team består av tandläkare, hygienister och stödpersonal som är dedikerade till att ge bästa möjliga vård. Vi samarbetar också med våra tandtekniker för optimal precision när det gäller avancerad protetik.

Våra allmänna tandvårdstjänster omfattar förebyggande åtgärder som regelbundna kontroller, rengöring och polering av tänder samt fyllningar och extraktioner. Vårt team har också erfarenhet av moderna restaurerande behandlingar som kronor, broar och proteser, beroende på dina individuella behov. För dem som letar efter en mer permanent lösning erbjuder vi implantatplaceringskirurgi med den senaste tekniken som finns tillgänglig.

Om du behöver ortodontisk behandling eller har felställda eller trånga tänder kan vårt team på Tandläkare Järfälla hjälpa dig att få raka tänder med tandställning eller andra ortodontiska apparater. Vi förstår att det kan kännas skrämmande att få en tandställning, därför kommer vår vänliga personal alltid att finnas där för att guida dig genom hela processen och se till att du känner dig bekväm varje steg på vägen.

Vi erbjuder även kosmetiska tandvårdstjänster som faner, blekbehandlingar och tandköttsrekonstruktioner för att förbättra ditt leendes estetik. Oavsett om du är ute efter subtila förbättringar eller dramatiska förändringar kommer våra erfarna tandläkare att samarbeta med dig för att hitta den perfekta lösningen som matchar ditt önskade resultat och dina budgetkrav.

På Tandläkare Järfälla tror vi på att skapa varaktiga relationer med alla våra patienter genom att erbjuda personliga planer som är skräddarsydda specifikt för deras behov. Vi strävar efter att skapa en miljö där patienterna känner sig bekväma med att dela med sig av sina bekymmer om sin munhälsa så att vi kan rekommendera lämpliga behandlingar utifrån varje enskilt fall. Vårt uppdrag är enkelt: att leverera högkvalitativ tandvård samtidigt som vi garanterar komfort och tillfredsställelse under varje möte på vår klinik.

Genom att välja Tandläkare Järfälla tar du ett proaktivt steg mot bättre munhälsa – något som inte bör tas lättvindigt! Vi värdesätter varje patientrelation och ser fram emot att arbeta tillsammans för att förbättra ditt leende på alla möjliga sätt! Kontakta oss idag för att få veta mer om vad vi kan göra för dig!

Kontakt

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-580 393 00
Mailadress: info@viksjotandhalsa.se

Adress

Viksjö Tandhälsa
Viksjöplan 47, 3tr
175 45 Järfälla

Rulla till toppen