fbpx

Tandläkare Jakobsberg

Viksjö Tandhälsa erbjuder tandläkare Jakobsberg. Vårt mål är att ge högkvalitativ tandvård. Tillsammans med alla kollegor har vi erfarenhet och kompetens av alla aspekter av tandvård, från grundläggande munhygien till implantatbehandling. Därtill har vi ett nära samarbete med tandtekniker för att utföra avancerat protesarbete med optimal precision.

Välkommen till Viksjö Tandhälsa för tandläkare Jakobsberg!

Tandläkare Jakobsberg
Viksjö tandhälsa

Om tandläkare Jakobsberg

På Viksjö Tandhälsa i Jakobsberg erbjuder vi våra patienter den bästa tandvården. Vår erfarna personal av tandläkare och hygienister använder den mest avancerade tekniken för att se till att din munhälsa tas om hand. Från förebyggande behandlingar som rengöring och undersökningar till reparativ vård och även kosmetiska behandlingar som tandblekning kan vårt team hjälpa dig att nå optimal tandhälsa.

Våra tandläkare har många års erfarenhet av att tillhandahålla högkvalitativa tjänster. Som experter inom sitt område har de ett holistiskt förhållningssätt till patientens vård. Det innebär att de inte bara behandlar tänder – de tar även hänsyn till den övergripande munhälsan när de diagnostiserar och behandlar problem. Vårt team kan erbjuda allt från grundläggande kontroller och rengöringar till mer komplicerade behandlingar som fyllningar, kronor, implantat, rotfyllningar och extraktioner.

På Viksjö Tandhälsa förstår vi att många människor är oroliga för att besöka tandläkaren eller genomgå tandvårdsåtgärder. Därför prioriterar vi att vara öppna med våra tekniker och förklara varje steg i processen innan vi påbörjar en behandling. Vi strävar också efter att skapa en avslappnad atmosfär så att alla våra patienter känner sig bekväma under sina möten.

Viksjö Tandhälsa erbjuder ett brett utbud av allmänna tandvårdstjänster, inklusive undersökningar, digitala röntgenbilder, parodontalbehandling (skalning/rotplaning), profylax (rengöring), fluorbehandlingar, tätningsmaterial, muncancerscreening och näringsrådgivning. Vi erbjuder även specialtjänster som kronor och broar, partiella proteser och fullständiga proteser, rotbehandling (endodonti), tandfärgade fyllningar (kompositer), tandutdragningar/oral kirurgi (t.ex. avlägsnande av visdomständer), parodontalbehandling (behandling av tandköttssjukdomar) samt implantatplacering och restaurering med implantatstödda overdentures eller fasta broar och kronor på implantat eller traditionella broar och kronor på naturliga tänder.

För dem som vill ha kosmetiska förbättringar för att förbättra sina leendens utseende erbjuder vi professionella tandblekningstjänster samt porslinsfasader för dem som vill ha mer dramatiska omvandlingar. Vi erbjuder även nattskydd för dem som lider av bruxism (kläm/gnissling) och Invisalign® för dem som vill ha ortodontisk behandling utan traditionell tandställning.

På Viksjö Tandhälsa prioriterar vi förebyggande arbete så att framtida problem kan undvikas helt och hållet eller behandlas snabbt vid behov. Förutom att tillhandahålla omfattande utbildningsmaterial om goda munhygienrutiner både på nätet och på vår praktik använder vi också digital teknik för att upptäcka håligheter, vilket hjälper oss att upptäcka håligheter tidigare med hjälp av ofarlig lågstrålande strålning i stället för enbart visuell inspektion…. Detta gör det möjligt för oss att identifiera potentiella problem tidigt så att de kan åtgärdas innan de eskalerar till mycket större problem på vägen, vilket sparar tid och pengar och ger bättre resultat med färre ingrepp i det långa loppet!

Sammantaget är vårt mål på Viksjö Tandhälsa att tillhandahålla tandvårdstjänster av exceptionell kvalitet med hjälp av avancerad teknik samtidigt som vi skapar en trevlig miljö där patienterna känner sig bekväma och trygga under sina besök hos oss! Så om du letar efter en erfaren tandläkare i Jakobsberg så besök Viksjö Tandhälsa redan idag!

Kontakt

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-580 393 00
Mailadress: info@viksjotandhalsa.se

Adress

Viksjö Tandhälsa
Viksjöplan 47, 3tr
175 45 Järfälla

Rulla till toppen