fbpx

Tandläkare akut Järfälla

Viksjö Tandhälsa erbjuder tandläkare akut Järfälla.

Vårt mål är att ge högkvalitativ tandvård. Tillsammans med alla kollegor har vi erfarenhet och kompetens av alla aspekter av tandvård, från grundläggande munhygien till implantatbehandling. Därtill har vi ett nära samarbete med tandtekniker för att utföra avancerat protesarbete med optimal precision.

Välkommen till Viksjö Tandhälsa för tandläkare akut Järfälla!

Tandläkare akut Järfälla
Viksjö tandhälsa

Om tandläkare akut Järfälla

Viksjö Tandhälsa är den ledande källan för akut tandvård i Järfälla med omnejd. De erbjuder kvalitetstjänster för alla typer av tandvårdsfrågor, från grundläggande kontroller till mer avancerade behandlingar. Med sin samlade erfarenhet av tandvård kan Viksjö Tandhälsa erbjuda snabb och effektiv vård för dina behov av munhälsa.

Tandläkare akut Järfälla är en tjänst som tillhandahålls av Viksjö Tandhälsa som erbjuder akut tandvård och specialiserad vård vid allvarliga tillstånd. Deras team av erfarna tandläkare är tillgängliga 24 timmar om dygnet, sju dagar i veckan, så du kan vara säker på att hjälpen alltid finns nära till hands om du är i behov av akut tandvård. Vare sig det handlar om extrem tandvärk eller en trasig tand som måste ses på en gång, kommer Viksjö Tandhälsa att finnas där för att ge dig vård på högsta nivå.

På Viksjö Tandhälsa förstår de att när det gäller akut tandvård är tiden viktig. Därför strävar de efter att ge snabba diagnoser och behandlingar så snart som möjligt så att patienterna inte behöver lida längre än nödvändigt. Så snart du anländer till deras klinik kommer deras personal att se till att du får bästa möjliga behandling så att du snabbt kan få lindring av dina besvär.

Förutom att erbjuda akutbehandling erbjuder Viksjö Tandhälsa även en rad vanliga tandvårdstjänster som kontroller, rengöringar, fyllningar, extraktioner med mera. De använder sig av toppmodern utrustning och teknik för att säkerställa optimala resultat varje gång. Tillsammans med detta erbjuder de även förebyggande tjänster som fluorbehandlingar och tätningsmaterial som hjälper till att skydda tänderna mot karies och håligheter.

För dem som behöver mer omfattande hjälp med sin munhälsa erbjuder Viksjö Tandhälsa även protetiska arbeten som kronor, broar och proteser som kräver ett nära samarbete med experttekniker för optimal precision. De erbjuder även implantatbehandlingar som används när naturliga tänder saknas eller är irreparabla på grund av skada eller trauma; dessa implantat fungerar som konstgjorda rötter som kan hålla ersättningständer stadigt på plats i flera år.

Oavsett vilken typ av tandvård du behöver – oavsett om det är rutin eller akut – kan du känna dig trygg i vetskapen om att du får kvalitetsvård av den välutbildade personalen på Viksjö Tandhälsa. De håller sig inte bara uppdaterade om den senaste utvecklingen inom teknik och teknologi utan tar sig också tid att lära känna varje patient individuellt så att de kan skräddarsy sina behandlingar specifikt efter individuella behov och preferenser. Så när det är dags för tandläkare akut Järfälla leta inte längre än Viksjö Tandhälsan!

Kontakt

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-580 393 00
Mailadress: info@viksjotandhalsa.se

Adress

Viksjö Tandhälsa
Viksjöplan 47, 3tr
175 45 Järfälla

Rulla till toppen