fbpx

Tandläkare akut Jakobsberg

Viksjö Tandhälsa erbjuder tandläkare akut Jakobsberg. Vårt mål är att ge högkvalitativ tandvård. Tillsammans med alla kollegor har vi erfarenhet och kompetens av alla aspekter av tandvård, från grundläggande munhygien till implantatbehandling. Därtill har vi ett nära samarbete med tandtekniker för att utföra avancerat protesarbete med optimal precision.

Välkommen till Viksjö Tandhälsa för tandläkare akut Jakobsberg!

Tandläkare akut Jakobsberg
Viksjö tandhälsa

Om tandläkare akut Jakobsberg

På Viksjö Tandhälsa är vi stolta över att kunna erbjuda akuttandvård i Jakobsberg med omnejd. Vi förstår att tandvårdsnödsituationer ibland inte kan vänta, och därför är vårt team tillgängligt dygnet runt för att ge snabb och professionell vård. Oavsett om det handlar om tandvärk, en abscess, en trasig tand eller till och med ett trauma på grund av en idrottsskada är vi här för att hjälpa dig att få den lindring du behöver på nolltid.

Våra erfarna tandläkare och vår personal erbjuder förstklassig akutvård med den senaste tekniken som finns tillgänglig. Vi kommer att arbeta med dig varje steg på vägen för att se till att din upplevelse här är så bekväm som möjligt samtidigt som vi levererar överlägsna resultat på kortast möjliga tid. Oavsett om det är ett akutbesök eller ett vanligt besök är vårt mål att se till att ditt besök blir stressfritt och framgångsrikt.

Vi förstår att när något går fel med dina tänder eller ditt tandkött kan det vara extremt smärtsamt och obekvämt. Därför är vårt team förberett för alla typer av nödsituationer. Vi sätter alltid säkerheten först och strävar efter att leverera exceptionella resultat för varje patients individuella behov. Våra tandläkare är kunniga om alla aspekter av akut tandvård från rotfyllningar till extraktioner – oavsett vilket problem som uppstår kommer du att bli väl omhändertagen!

På Viksjö Tandhälsa har vi också många bekväma betalningsalternativ tillgängliga så att du kan fokusera på din återhämtning istället för att oroa dig för ekonomiska frågor. Från kreditkort till vårdplaner som Försäkringskassan ser vi till att alla har tillgång till högkvalitativa tandvårdstjänster oavsett förutsättningar. Dessutom kommer alla behandlingar med en nöjdhetsgaranti – om du av någon anledning inte är nöjd med resultatet av din behandling hos Viksjö Tandhälsa gör vi om den kostnadsfritt tills du är nöjd!

En annan fördel med att välja Viksjö Tandhälsa framför andra tandläkarmottagningar i Jakobsberg är våra moderna lokaler och den senaste tekniken. Vår mottagning har avancerade digitala röntgenapparater och intraorala kameror utrustade med högupplösta linser så att bilderna kan fångas i detalj snabbt och noggrant både vid möten och i nödsituationer! Detta hjälper oss att diagnostisera problem snabbare så att vi kan påbörja behandlingen omedelbart – vilket sparar värdefull tid när vi hanterar tandvårdsnödsituationer!

På Viksjö Tandhälsa gör vi mer än att bara behandla patienterna; vi strävar också efter att utbilda dem i korrekt munhygien som de kan använda hemma mellan besöken. Vi anser att förebyggande åtgärder är nyckeln till att bibehålla munhälsan på lång sikt; detta inkluderar tandborstning två gånger dagligen (en gång på morgonen och en gång före sänggåendet), tandtrådsanvändning regelbundet, användning av munvatten en gång dagligen efter tandborstning eller efter att ha ätit sockerhaltig mat/dryck under dagen (eftersom dessa ökar plackuppbyggnaden). Genom att följa dessa instruktioner kan man förhindra att karies bildas och att tandköttssjukdomar utvecklas – något som är mycket viktigt med tanke på hur nära kopplade munhälsoproblem ofta är till andra medicinska tillstånd som diabetes eller hjärtsjukdomar!

För dem som söker tandläkare akutvård nära Jakobsberg, leta inte längre än Viksjö Tandhälsa! Vår erfarna personal förstår hur viktigt det är att du får kvalitativ vård så snart som möjligt i en svår situation, därför ser vi till att våra patienter får snabb service dygnet runt. Med modern teknik kombinerat med bekväma betalningsplaner tillgängliga tillsammans med utbildningsresurser som erbjuds gratis vid varje besök – du kommer inte att hitta bättre anpassad tandvård någon annanstans! Kom och besök oss idag och låt oss visa dig vad som skiljer oss från andra tandläkarmottagningar i Jakobsberg!

Kontakt

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-580 393 00
Mailadress: info@viksjotandhalsa.se

Adress

Viksjö Tandhälsa
Viksjöplan 47, 3tr
175 45 Järfälla

Rulla till toppen