fbpx

Tandblekning Järfälla

Viksjö Tandhälsa erbjuder tandblekning Järfälla. Vårt mål är att ge högkvalitativ tandvård. Tillsammans med alla kollegor har vi erfarenhet och kompetens av alla aspekter av tandvård, från grundläggande munhygien till implantatbehandling. Därtill har vi ett nära samarbete med tandtekniker för att utföra avancerat protesarbete med optimal precision.

Välkommen till Viksjö Tandhälsa för tandblekning Järfälla!

Tandblekning Järfälla
Viksjö tandhälsa

Om tandblekning Järfälla

På Viksjö Tandhälsa förstår vi hur viktigt det är att ha ett friskt och vackert leende. Därför erbjuder vårt team tandblekningstjänster i Järfälla för att hjälpa våra patienter att få det ljusa och vita leende de önskar. Tandblekning är en av de mest populära kosmetiska tandvårdsbehandlingarna som finns tillgängliga idag, och det med goda skäl. Den får inte bara ditt leende att se mer attraktivt och tilltalande ut, utan den kan också öka ditt självförtroende och förbättra ditt allmänna utseende.

Tandblekning är ett förfarande som hjälper till att ta bort fläckar och missfärgningar från dina tänder för att göra dem ljusare och ge dig ett ljusare leende. Processen fungerar genom att använda blekmedel som karbamidperoxid eller väteperoxid som bryts ner till syremolekyler, som sedan reagerar med emaljen på dina tänder och ljusar upp dess färg. Denna process kan göras antingen på kontoret eller hemma med hjälp av speciella brickor eller remsor som din tandläkare ger dig.

På Viksjö Tandhälsa erbjuder vi både tandblekningstjänster på kontoret i Järfälla och kit att ta hem beroende på vad du föredrar. Vår procedur på kontoret görs snabbt under ett besök och innebär att vi försiktigt applicerar en hög koncentration av blekmedlet direkt på ytan av dina tänder. Under denna process använder vi skyddande geler eller krämer för att skydda ditt tandkött från irritation på grund av kontakt med blekmedlet samtidigt som vi ser till att alla områden täcks och exponeras jämnt för blekmedlet för optimalt resultat. Efteråt tvättar vi därefter bort överflödig produkt innan vi skyddar dina tänder med en fluorbehandling. När det gäller våra take-home-kit kommer dessa med anpassade brickor som är anpassade specifikt för ens mun och som du kommer att använda tillsammans med en avancerad blekningsgel som tillhandahålls av oss när du köper den av oss.

Oavsett vilken typ av tandblekningstjänst på Viksjö Tandhälsa du väljer att välja, kan du vara säker på att du får professionell vård av vårt välutbildade team varje steg på vägen. Vi ser till att övervaka varje patient under hela deras behandlingsplan för att säkerställa optimala resultat utan att kompromissa med deras säkerhet eller komfortnivå under deras tid här på vår klinik. Dessutom vidtar vårt team extra försiktighetsåtgärder som att undvika överanvändning av blekmedel så att inga negativa effekter uppstår på grund av överexponering som potentiellt kan skada ens emalj permanent om man inte övervakas ordentligt. Med alla dessa åtgärder i åtanke tillsammans med vårt engagemang för att hålla jämna steg med de nya framsteg som görs inom tandvården idag, som att tillhandahålla hemtagningskit för bekväma behandlingsplaner; det råder ingen tvekan om att du genom att välja Viksjö Tandhälsa kommer att känna dig nöjd i vetskapen om att du har valt proffs som kommer att se till att varje aspekt av din behandling går enligt plan samtidigt som du får tillbaka det perfekta Hollywood-leendet!

Kontakt

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-580 393 00
Mailadress: info@viksjotandhalsa.se

Adress

Viksjö Tandhälsa
Viksjöplan 47, 3tr
175 45 Järfälla

Rulla till toppen