fbpx

Tandblekning Jakobsberg

Viksjö Tandhälsa erbjuder tandblekning Jakobsberg.

Vårt mål är att ge högkvalitativ tandvård. Tillsammans med alla kollegor har vi erfarenhet och kompetens av alla aspekter av tandvård, från grundläggande munhygien till implantatbehandling. Därtill har vi ett nära samarbete med tandtekniker för att utföra avancerat protesarbete med optimal precision.

Välkommen till Viksjö Tandhälsa för tandblekning Jakobsberg!

Tandblekning Jakobsberg
Viksjö tandhälsa

Om tandblekning Jakobsberg

Välkommen till Viksjö Tandhälsa, Jakobsbergs främsta tandklinik! På Viksjö Tandhälsa anser vi att dina tänder alltid ska vara friska och ljusa. Därför erbjuder vi omfattande tandblekningstjänster för att få ditt leende att glittra.

På Viksjö Tandhälsa använder våra skickliga tandläkare avancerad teknik och teknologi för att ge dig den allra bästa blekningsupplevelsen. Vi har åtagit oss att erbjuda en bekväm men effektiv behandling som lämnar dig med ett ljusare och vitare leende.

Våra tandblekningsbehandlingar anpassas efter dina individuella behov. Våra erfarna tandläkare undersöker dina tänder och ditt tandkött noggrant innan de bestämmer sig för den bästa lösningen för att uppnå det önskade resultatet. Beroende på hur allvarlig missfärgningen är kan olika alternativ vara tillgängliga när det gäller att bleka dina tänder. Det kan handla om allt från vitaliseringskit för hemmet eller tandblekningsbrickor som är skräddarsydda för receptfria produkter till professionella laserblekningsbehandlingar på kontoret, t.ex. Zoom! Whitening eller BriteSmile Whitening System.

På Viksjö Tandhälsa förstår vi att varje patient har unika behov och önskemål när det gäller tandblekning. Därför är våra experter dedikerade till att erbjuda personlig vård baserad på din individuella situation. Vi kommer att arbeta nära dig under varje steg i processen så att du får det resultat du vill ha på ett säkert och snabbt sätt.

När du kommer till Viksjö Tandhälsa för tandblekning Jakobsberg kan du förvänta dig en grundlig konsultation där vi diskuterar alla dina förväntningar och önskade resultat av behandlingen. Därifrån skapar vi en anpassad plan som är skräddarsydd specifikt för dig och som tar hänsyn till eventuella befintliga tandproblem eller medicinska tillstånd som kan påverka resultatet av din behandling (till exempel känslighet). Under denna process kommer vårt team också att svara på alla frågor eller farhågor du kan ha om själva proceduren eller potentiella biverkningar på grund av eventuella redan existerande tillstånd som tandköttssjukdomar eller håligheter.

Efter att ha bestämt vilken typ av förfarande som är rätt för dig kommer vårt team att gå igenom allt steg för steg innan behandlingen påbörjas så att du vet exakt vad som händer under varje behandlingsfas och hur lång tid det ska ta mellan varje steg av blekningssessioner och touch-ups vid behov. Din komfort är en av våra högsta prioriteringar här på Viksjö Tandhälsa, vilket är anledningen till att vi använder speciella ljussystem i kombination med specialiserade geler som är utformade speciellt för känslig munvävnad – vilket garanterar optimal säkerhet under hela processen samtidigt som vi uppnår lysande resultat!

Vi förstår att det är viktigt att ha ett vackert leende – därför strävar vi på Viksjö Tandhälsa efter att ge människor just det! Oavsett om det är enkla touchups från slitage med tiden eller fullständiga blekningssessioner – vi har alla möjliga alternativ tillgängliga för att förnya även svårt färgade leenden tillbaka till ett perfekt skick! Med många års erfarenhet bakom oss i kombination med toppmodern utrustning kan du vara säker på att när du kommer in för en tandblekningsbehandling hos Viksjö Tandhälsa i Jakobsberg kan du bara förvänta dig resultat som överträffar branschens standarder! Så boka en tid redan idag och låt oss hjälpa till att få fram de pärlvita vitingarna!

Kontakt

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-580 393 00
Mailadress: info@viksjotandhalsa.se

Adress

Viksjö Tandhälsa
Viksjöplan 47, 3tr
175 45 Järfälla

Rulla till toppen