fbpx

Filler Jakobsberg

Viksjö Tandhälsa erbjuder filler Jakobsberg. Vårt mål är att ge högkvalitativ tandvård. Tillsammans med alla kollegor har vi erfarenhet och kompetens av alla aspekter av tandvård, från grundläggande munhygien till implantatbehandling. Därtill har vi ett nära samarbete med tandtekniker för att utföra avancerat protesarbete med optimal precision.

Välkommen till Viksjö Tandhälsa för filler Jakobsberg!

Filler Jakobsberg
Filler

Om filler Jakobsberg

Viksjö Tandhälsa ligger i hjärtat av Viksjö och erbjuder kvalitetsvård som uppfyller de anatomiska, funktionella och estetiska aspekterna av tandvård. En av våra tjänster är Filler Jakobsberg, som är en injektionsbehandling som används för att minska rynkor och andra ålderstecken.

Filler Jakobsberg utvecklades av experterna på Viksjö Tandhälsa för att hjälpa till att återställa ett ungdomligare utseende i områden runt ansiktet och munnen. Denna procedur kan användas för att förbättra ansiktsdragen och få dem att verka fylligare eller slätare. Den kan också minska rynkor och veck som har bildats på grund av ålder eller solskador. Filler Jakobsberg hjälper också till att återställa förlorad volym i kinderna och hakan, vilket accentuerar dessa områden samtidigt som det minimerar slapp hud runt käklinjen och halsområdet.

Förfarandet börjar med en konsultation där din specialist bedömer dina behov och diskuterar med dig hur Filler Jakobsberg bäst kan hjälpa dig att uppnå önskat resultat. Under själva behandlingen injiceras små mängder filler i specifika områden med hjälp av en tunn nål. Det filler som används för denna behandling består av hyaluronsyrebaserade molekyler som har visat sig vara säkra att använda vid ansiktsbehandlingar.

På Viksjö Tandhälsa använder vi endast förstklassiga produkter från betrodda leverantörer som Juvéderm Voluma eller Restylane Lidocaine som båda innehåller lidokainbedövning för att ge komfort under appliceringen. Beroende på vilken typ av produkt som används kan det ta allt från 10-30 minuter innan resultatet blir synligt och effekterna håller vanligtvis i upp till 24 månader innan ytterligare behandlingar krävs.

Filler Jakobsberg har visat sig vara effektivt för att minska rynkorna runt ögonen, skapa mer välformade läppar, förstärka kindbenen, lyfta hängande hud i ansiktet och på halsen, återställa definitionen längs käklinjerna, ge kontur åt kinderna och hakan samt mjuka upp marionettlinjerna (linjerna som löper från munnen och nedåt). Med minimal återhämtningstid efter behandlingen bör patienterna kunna återgå till sina normala aktiviteter direkt, även om de kan uppleva milda blåmärken eller svullnad vid injektionsställena som bör försvinna inom några dagar.

På Viksjö Tandhälsa förstår vi hur viktigt det är när du väljer någon form av kosmetisk behandling att du känner dig säker på både våra behandlare och de material som används vid ingrepp som Filler Jakobsberg. Det är därför som all vår professionella personal genomgår rigorös utbildning i avancerade tekniker och endast använder högt ansedda produkter vid sina behandlingar – vilket säkerställer att du alltid får den högsta möjliga kvalitetstjänsten som finns!

Kontakt

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-580 393 00
Mailadress: info@viksjotandhalsa.se

Adress

Viksjö Tandhälsa
Viksjöplan 47, 3tr
175 45 Järfälla

Rulla till toppen