fbpx

Allmäntandvård Järfälla

Viksjö Tandhälsa erbjuder allmäntandvård Järfälla. Vårt mål är att ge högkvalitativ tandvård. Tillsammans med alla kollegor har vi erfarenhet och kompetens av alla aspekter av tandvård, från grundläggande munhygien till implantatbehandling. Därtill har vi ett nära samarbete med tandtekniker för att utföra avancerat protesarbete med optimal precision.

Välkommen till Viksjö Tandhälsa för allmäntandvård Järfälla!

Allmäntandvård Järfälla
Viksjö tandhälsa

Om allmäntandvård Järfälla

På Viksjö Tandhälsa är vi specialiserade på att tillhandahålla högkvalitativa allmänna tandvårdstjänster för våra kunder i Järfälla och omgivande områden. Vi förstår vikten av tandhälsa och erbjuder en rad olika tjänster för att se till att dina tänder förblir friska hela livet. Vårt team av erfarna och högkvalificerade yrkesmän har kunskapen och expertisen för att ge dig bästa möjliga tandvård.

Vi har åtagit oss att hjälpa våra kunder att upprätthålla utmärkt munhälsa, förebyggande vård och allmänt välbefinnande genom vår omfattande lista över allmänna tandvårdstjänster. Vi erbjuder regelbundna kontroller och rengöringar, fyllningar, rotbehandlingar, extraktioner, kronor, broar, implantat, fasader och mycket mer. Vårt team förstår också hur viktigt det är att hålla sig ajour med teknikens framsteg så att vi kan erbjuda våra kunder de mest moderna behandlingarna som finns tillgängliga.

Vår praktik använder digitala röntgenbilder för att ge oss större detaljrikedom när vi diagnostiserar orala tillstånd. Dessutom använder vi intraorala kameror så att patienterna kan se vad som händer inuti deras munnar under behandlingar eller undersökningar. Vi tror på att tillhandahålla den högsta nivån av patientutbildning så att våra klienter kan fatta välgrundade beslut om sina behov av munhälsovård.

På Viksjö Tandhälsa strävar vi efter att erbjuda en säker och bekväm miljö för alla våra patienter. Vi förstår att många människor kan känna sig ängsliga inför ett besök hos tandläkaren och därför tar vi extra hänsyn till att varje patient får det stöd de behöver under sitt besök. Vår vänliga personal är alltid tillgänglig för att svara på frågor eller ta upp eventuella bekymmer före eller efter behandlingen.

Våra allmänna tandvårdstjänster omfattar: rutinundersökningar, professionell tandrengöring, fluorbehandling för barn, tätningsmaterial, fyllningar, kronor, broar, implantat, rotfyllning, extraktioner, blekningsalternativ, fasader, partiella proteser och fullständiga proteser och TMJ-behandlingsalternativ samt sömnapnélösningar som är skräddarsydda specifikt för varje individs behov.

På Viksjö Tandhälsa är vi dedikerade till att hjälpa våra patienter att uppnå en livslång god munhälsa genom att tillhandahålla kvalitetsvård som backas upp av många års erfarenhet av allmänna tandvårdstjänster för Järfälla invånare . Vi värdesätter ditt förtroende och strävar efter att alltid vara lyhörda för dina behov. Om du har några frågor om någon aspekt av din tandhälsa är du välkommen att kontakta oss redan idag!

Kontakt

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-580 393 00
Mailadress: info@viksjotandhalsa.se

Adress

Viksjö Tandhälsa
Viksjöplan 47, 3tr
175 45 Järfälla

Rulla till toppen