fbpx

Allmäntandvård Jakobsberg

Viksjö Tandhälsa erbjuder allmäntandvård Jakobsberg.

Vårt mål är att ge högkvalitativ tandvård. Tillsammans med alla kollegor har vi erfarenhet och kompetens av alla aspekter av tandvård, från grundläggande munhygien till implantatbehandling. Därtill har vi ett nära samarbete med tandtekniker för att utföra avancerat protesarbete med optimal precision.

Välkommen till Viksjö Tandhälsa för allmäntandvård Jakobsberg!

Allmäntandvård Jakobsberg
Viksjö tandhälsa

Om allmäntandvård Jakobsberg

Allmän tandvård Jakobsberg är en mycket specialiserad gren av tandvården som fokuserar på förebyggande och behandling av tandsjukdomar och skador. Den omfattar också återställande, underhåll och förbättring av munnens allmänna utseende. Viksjö Tandhälsa i Viksjö är specialiserad på alla aspekter av allmän tandvård som kan bidra till att förbättra dina tänders hälsa och utseende.

På deras toppmoderna klinik erbjuder Viksjö Tandhälsa omfattande förebyggande tjänster som hygienbesök och munundersökningar. Under dessa besök kommer din tandläkare att gå igenom eventuella tandproblem som du kan ha samt kontrollera om det finns tecken på karies eller sjukdom. Förutom att kontrollera dina tänder och ditt tandkött för tecken på karies eller andra medicinska problem kommer tandläkaren också att ge råd om hur du kan upprätthålla goda munhygieniska vanor hemma.

Viksjö Tandhälsa erbjuder även återställande behandlingar som fyllningar, kronor, broar, rotfyllningar och till och med tandimplantat. Alla återställande behandlingar utförs med precisionstekniker som bidrar till att säkerställa långvariga resultat för patienterna. Dessutom erbjuder de kosmetiska behandlingar som tandblekning och faner för att förbättra det övergripande utseendet på ditt leende.

Om du letar efter mer specialiserade tjänster än vad som anges ovan erbjuder Viksjö Tandhälsa även avancerad protetik. Detta inkluderar implantatbehandling där en metallstolpe operativt sätts in i käkbenet så att den kan stödja en eller flera konstgjorda tänder eller avtagbara proteser. De utför också ortodontiska behandlingar med tandställning eller tandställning för att korrigera sneda tänder eller felställda bett.

På Viksjö Tandhälsa får patienterna personlig vård som är skräddarsydd för deras specifika behov av ett team av erfarna yrkesverksamma som är dedikerade till att tillhandahålla högkvalitativ service i en bekväm miljö. Kliniken använder endast den mest avancerade utrustningen och tekniken som finns tillgänglig så att varje ingrepp utförs korrekt med maximal patienttillfredsställelse i åtanke. Dessutom innehåller varje besök tid för att diskutera tips om förebyggande vård innan någon behandling påbörjas så att patienterna förstår hur de bäst ska ta hand om sin egen munhälsa över tid.

Sammantaget, om du letar efter allmänna tandvårdstjänster i Jakobsberg så leta inte längre än till Viksjo Tandhalsa! Med sin omfattande erfarenhet av alla aspekter av tandvård från grundläggande hygien till implantatbehandling erbjuder de oöverträffad kvalitetsvård som är utformad för att möta varje patients individuella behov samtidigt som de säkerställer optimal precision och säkerhet genom varje steg i varje procedur som utförs på deras klinik!

Kontakt

Kontaktuppgifter

Telefonnummer: 08-580 393 00
Mailadress: info@viksjotandhalsa.se

Adress

Viksjö Tandhälsa
Viksjöplan 47, 3tr
175 45 Järfälla

Rulla till toppen